Body Positivity

Body positivity, body confidence en self love zijn tegenwoordig de nieuwe trend. Waar je ook komt hoor je er over. Van winkels die gaan voor meer diversiteit in hun modellen tot een Instagram vol met hashtags. Waar je ook komt, je wordt geconfronteerd met body positivity, body confidence en self love.

Ik ben heel blij dat we tegenwoordig steeds meer van ons zelf kunnen gaan halen. Maar het heeft ook zo zijn neveneffecten.
Mensen gaan niet alleen doen alsof, maar veel gaan zich er nog net een beetje slechter door voelen.

Want veel mensen willen de boodschap wel verspreiden, maar voelen zich dan hypocriet omdat ze zelf eigenlijk niet volledig perfect voelen.

Ik wil het dus even gezegd hebben; het is oké om je niet 100% goed te voelen in je vel. Iedereen heeft iets waar ze het lastig mee hebben.
En dat mag! Spreken over je onzekerheden is menselijk. En door het zelf uit te spreken, wil ik het meer bespreekbaar maken.

Liefste fitness-app

In een maatschappij waar steeds harder wordt gepromoot dat eender welke lichaamsvorm of gewicht oké is. Zijn de fitness-maatschappijen toch wel een beetje achterstallig. Want bij hun moet het allemaal nog perfect slank zijn. Dus doe ik een oproep naar al deze maatschappijen.

Lees Meer

Body what?

Body Confidence, Body Positivity en Self Love worden steeds vaker gebruikt in deze tijd. Jammer genoeg worden ze soms nog verkeerd gebruikt. Dus zet ik even op een rijtje wat ze betekenen.

Lees Meer

‘Amai gij hebt dikke benen.’

Mijn achternichtje heeft me ooit, ongewild misschien, dik genoemd. Hierdoor ben ik me enorm onzeker gaan voelen.
Tegenwoordig kan ik het steeds beter plaatsen en daarom probeer ik bij jullie te promoten dat jullie je geen zorgen moeten maken over je lichaam.

Lees Meer